AccDog

AccDog

AccDog tillverkar hundprodukter med hög kvalitet i materialet Biothane®. Alla produkter tillverkas för hand i Polen och varje order skapas just för dig.
AccDog och Tassavtryck Hundsport är båda familjeföretag som fokuserar på att alla hundägare ska kunna använda bekväma, hållbara, måttanpassade hundtillbehör med hög kvalitet och med personlig touch.

Vi är ett av få företag i Sverige som fått möjligheten att vara återförsäljare av deras fantastiska kvalitetsprodukter till hund. Vi är två företag som kompletterar varandra med våra utbud av produkter.

AccDog har varit aktiva sedan 2017 precis som vi.

BioThane®

AccDogs använder BioThane® som är tillverkad och patenterad i USA.
Materialet har genomgått många kvalitetstester.
BioThane® är mjukt och flexibelt och liknar naturläder. Biothane är ett polyesterband med TPU- eller PVC-beläggning som gör den mer hållbar, vattentät och lätt att rengöra. Materialet är flexibelt och mjukt.

▪ Veganskt
▪ Extremt slitstarkt
▪ Köldbeständig till -40 grader
▪ Helt vattenfast & drar inte åt sig fukt
▪ Möglar inte
▪ Väldigt lätt att hålla rent
▪ Är mjukt och smidigt
▪ Färgar inte av sig såsom läder kan göra
▪ Töjer eller sträcker sig inte

Skötsel BioThane®

Efter en promenad, skölj av smutsen med vatten och voilà! Ditt halsband och koppel är rena.
Om det är väldigt smutsigt kan du tvätta den med en mjuk svamp och en liten mängd milt diskmedel eller tvål. Använd inte vassa eller slipande svampar för att rengöra BioThane®. BioThane® kan inte tvättas i maskin!

Skötsel Beslag

Inget av beslagen tycker inte om saltvatten. För att hålla dem snygga så länge som möjligt, försök att undvika kontakt med saltvatten.
Mässing och rostfritt stål kommer att patina med tiden. Du kan använda en mikrofiberduk för att ta bort patinan. Mässingsbeslag kan bli mörkare med tiden, som om ”gulning” vilket är en normal process som även kan uppstå efter kontakt med saltvatten. Beslagen förlorar inte sin funktionalitet.
Använd inte vassa svampar, tandkräm eller andra nötande metoder för att rengöra mässingsbeslag – beslagen kan förlora sin lyster och bli matta.
Nötning är en naturlig process vilket är tydligast på de svarta beslagen. Nötning av beläggningen är inte föremål för reklamation.