Köpvillkor och Integritetspolicy

Om Tassavtryck Handelsbolag
Tassavtryck HB är en familjeägt företag som säljer produkter till hund och hundägare via webbshoppen www.tassavtryck.com.
Företaget finns i Haninge och är momsregistrerade samt innehar F-skattebevis. Vårt organisationsnummer är 969785-0379.

Kontakt
Vi på Tassavtryck har tyvärr ingen möjlighet till kundsupport via telefon.
Vänligen kontakta oss via mejl, vi försöker alltid svara så snabbt vi kan.

Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms.
I kassan anges den totala kostnaden inklusive frakt.
Hos Tassavtryck kan du som kund välja på betalning via Payson alternativt Swish.

Frakt och leverans
Tassavtryck levererar endast till adresser i Sverige.
Vid önskemål om leverans till annat land kontakta oss före beställning.
På varje order tillkommer en fast fraktavgift. Kostnaden för frakten är 55 kronor.
När vi mottagit en beställning packas och skickas lagervaror från oss inom 2-3 arbetsdagar.
Specialbeställningar (personliga hundhalsband mm) som tillverkas efter personliga mått, färger mm packas och skickas från Tassavtryck inom 7-10 arbetsdagar. Reservation för ordertoppar.
Beställningar med betalningsalternativet Swish hanteras först då Tassavtryck mottagit betalningen. Swish ska vara Tassavtryck tillhanda inom 3 dagar (72 timmar).

Transportskador
Synliga skador på godset ska anmälas direkt till distributör vid mottagandet.
Därefter kontaktar du Tassavtryck, så löser vi detta gemensamt.

Ångerrätt och retur
Eventuell retur ska ske inom 14 dagar från mottagandet. Retur ska meddelas Tassavtryck innan varan/varorna returneras.
Returer skickas med spårbarhet och bekostas av köparen, förutom om artikeln är defekt.
Produkten/produkterna ska returneras i obruten förpackning och vara oanvända samt oskadda. Orginalmärkningar ska finnas kvar på produkten.
Köpesumman returneras när produkten/produkterna kommit till Tassavtryck och vi sett att allt är oanvänt samt och oskadat.

OBS! Specialbeställda varor är undantagna från ångerrätten och kan inte returneras eller avbeställas.

Om varor kommer i retur till Tassavtryck pga. att kunden ej hämtat ut sin beställning hos ombud alternativt att kunden angett fel leveransadress sker ingen återbetalning.

Betalmetoder
Hos Tassavtryck kan du som kund välja på betalning via Payson alternativt Swish.
Swishbetalning ska vara Tassavtryck tillhanda inom 3 dagar (72 timmar). Om inte betalning kommit inom 72 timmar kommer din order att makuleras.

Övrigt
Alla beställningar av specialprodukter är bindande.

Bilder och produktbeskrivningar
Tassavtryck kan ej garantera att bilderna i denna butik visar varans exakta utseende och färg då det kan skilja sig beroende på skärm och upplösning.
Vi reserverar oss för eventuella fel i produktbeskrivningarna.
Alla bilder på den här webbplatsen är skyddade av upprättshovslagen.

Tassavtryck Handelsbolags Integritetspolicy
Din integritet är mycket viktig för oss och vi vill att du alltid ska känna dig trygg med de uppgifter som du lämnar hos oss.
Vi följer GDPR (General Data Protection Regulation). Det är en lag som behandlar personuppgifter och stärker rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet. Lagen gäller i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018.

För att genomföra ett köp på Tassavtryck.com måste du aktivt godkänna våra köpevillkor.
I samband med det godkänner du även vår integritetspolicy.

När du som kund lagt en beställning på Tassavtryck.com sparar Tassavtryck Handelsbolag namn, adress samt mailadress alternativt telefonnummer.

Tassavtryck spar uppgifter om ditt köp för att fullgöra lagliga krav enligt t.ex. konsumentköps-, skatte- och bokföringslagstiftning.
Vi hanterar dina uppgifter för att kunna säkerhetsställa leverans av dina produkter, avisera orderläge samt eventuella frågor rörande din beställning, ta betalt, hantering av garanti- och reklamationsärenden, samt låta dig logga in på Mitt Konto om du skapat en inloggning.

Tassavtryck Handelsbolag spar aldrig en uppgift längre än vi bedömt som nödvändigt för att leverera en god service, och aldrig längre än lagen säger.
Du kan alltid begära att de uppgifter vi har om dig raderas när du så önskar så länge det går i linje med lag.

Ärenden inskickade till oss via e-post eller via formulär på vår hemsida sparas tills ärendet är avslutat.

Uppgifter som Tassavtryck Handelsbolag inte spar men ändå tar del av är:
Kommentarer angående Tassavtryck Handelsbolag eller våra produkter som du själv valt att lämna på sociala medier eller annan plats på internet.

Dina personuppgifter är trygga hos oss. Våra IT-system är säkert uppsatta för att skydda sekretess, integritet och tillgång till personuppgifter.
Om du har ytterligare frågor kring hur vi hanterar integritet på Tassavtryck Handelsbolag eller om du anser att dina personuppgifter hanteras på ett felaktigt sätt är du alltid välkommen att kontakta oss på tassavtryck.hb@gmail.com så hjälper vi dig.

I enlighet med dataskyddsförordningen GDPR har du som individ ett stort antal rättigheter kring hur företag hanterar dina personuppgifter. Till exempel att du kan begära att få dina uppgifter rättade, raderade, blockerade eller flyttade.
Läs gärna mer om dina rättigheter på Datainspektionens hemsida. https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/dataskyddsforordningen/de-registrerades-rattigheter/

Vid behov kan dina uppgifter delas med s.k. Personuppgiftsbiträden, dvs företag som hanterar personuppgifter för Tassavtryck Handelsbolags räkning
Tassavtryck Handelsbolags personuppgiftsbiträden är Transportör för att kunna leverera de varor du köpt hem till dig eller till ditt utlämningsställe samt Betallösning för att kunna ta betalt för våra produkter.
Vi har aldrig, och kommer aldrig förmedla eller sälja information om dig till tredje part som inte är våra personuppgiftsbiträden.

Vi kommer alltid att dela de uppgifter som lagen kräver med till exempelvis myndigheter, skatteverk eller polis.