Köpvillkor, Leverans, Integritetspolicy mm

Om Tassavtryck Hundsport
Tassavtryck Hundsport är en familjeägt företag som sedan 2017 säljer produkter till hund och hundägare via webbshoppen www.tassavtryck.com.
Företaget finns i Haninge och är momsregistrerade samt innehar F-skattebevis. Företagets organisationsnummer är 969785-0379.

Kontakt
Vi på Tassavtryck Hundsport har tyvärr ingen möjlighet till kundsupport via telefon.
Vänligen kontakta oss via mejl, vi försöker alltid svara så snabbt vi kan.

Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms.
I kassan anges den totala kostnaden inklusive frakt.
Hos Tassavtryck Hundsport kan du som kund välja på betalning via Swish alternativt Payson.

Frakt och leverans
Tassavtryck Hundsport levererar endast till adresser i Sverige.
Vid önskemål om leverans till annat land kontakta oss före beställning.
På varje order tillkommer en fast fraktavgift. Kostnaden för frakten är 69 kronor och vi nyttjar rättvisefrakt, dvs alla försändelser kostar 69kr. Alla försändelser skickas spårbart.
När vi mottagit en beställning packas och skickas lagervaror från oss inom 5 arbetsdagar.
Beställningar som tillverkas efter personliga mått, färger mm packas och skickas från Tassavtryck Hundsport inom 10-20 arbetsdagar. De produkter som tillverkas av vår samarbetspartner AccDog i Polen kan ha längre leveranstid beroende på deras orderläge.
Längre leveranstider kan uppstå under ordertoppar, jul-nyårshelger samt sommar/semestertider.
De artiklar som sys/trycks efter beställning är undantagna retur/bytesrätten.
Observera att beställningar med betalningsalternativet Swish hanteras först då Tassavtryck Hundsport mottagit betalningen. Swish ska vara Tassavtryck tillhanda inom 3 dagar (72 timmar).
Om betalning ej mottagits inom denna tid makuleras beställningen.

Transportskador
Synliga skador på godset ska anmälas direkt till distributör vid mottagandet.
Därefter kontaktar du Tassavtryck Hundsport, så löser vi detta gemensamt.

Ångerrätt och retur
En eventuell retur ska ske inom 14 dagar från mottagandet.
En retur ska alltid meddelas Tassavtryck Hundsport innan varan/varorna returneras för att komma överens om hur ärendet ska hanteras.
Returer ska skickas med spårbarhet och bekostas av köparen.
Produkten/produkterna ska returneras i obruten förpackning och vara oanvända samt oskadda. Originalmärkningar ska finnas kvar på produkten.
Köpesumman returneras när produkten/produkterna kommit till Tassavtryck Hundsport och vi sett att allt är oanvänt samt och oskadat, dvs i nyskick samt säljbart skick.
Observera att specialbeställda varor (produkter som sys/trycks eller på annat sätt komponeras/designas av av kund) samt varor med nedsatt pris är undantagna från ångerrätten och kan inte returneras, bytas eller avbeställas. Var därför noga när du mäter.

Om varor kommer i retur till Tassavtryck Hundsport pga. att kunden ej hämtat ut sin beställning hos ombud alternativt att kunden angett fel leveransadress sker ingen återbetalning.

Betalmetoder
Hos Tassavtryck Hundsport kan du som kund välja på betalning via Swish alternativt Payson.
Swishbetalning ska vara Tassavtryck Hundsport tillhanda inom 3 dagar (72 timmar). Om inte betalning kommit inom 72 timmar kommer din order att makuleras.

Övrigt
Alla beställningar av specialprodukter (produkter som sys/trycks efter beställning) är bindande.

Bilder och produktbeskrivningar
Tassavtryck Hundsport kan ej garantera att bilderna i denna butik visar varans exakta utseende och färg då det kan skilja sig beroende på skärm och upplösning.
Vi reserverar oss för eventuella fel i produktbeskrivningarna.
Alla bilder på den här webbplatsen är skyddade av upprättshovslagen.

Tassavtryck Hundsports Integritetspolicy
Din integritet är mycket viktig för oss och vi vill att du alltid ska känna dig trygg med de uppgifter som du lämnar hos oss.
Vi följer GDPR (General Data Protection Regulation). Det är en lag som behandlar personuppgifter och stärker rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet. Lagen gäller i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018.

För att genomföra ett köp på Tassavtryck.com måste du aktivt godkänna våra köpevillkor.
I samband med det godkänner du även vår integritetspolicy.

När du som kund lagt en beställning på Tassavtryck.com sparar Tassavtryck Hundsport namn, adress samt mailadress alternativt telefonnummer.

Tassavtryck Hundsport spar uppgifter om ditt köp för att fullgöra lagliga krav enligt t.ex. konsumentköps-, skatte- och bokföringslagstiftning.
Vi hanterar dina uppgifter för att kunna säkerhetsställa leverans av dina produkter, avisera orderläge samt eventuella frågor rörande din beställning, ta betalt, hantering av garanti- och reklamationsärenden, samt låta dig logga in på Mitt Konto om du skapat en inloggning.

Tassavtryck Hundsport spar aldrig en uppgift längre än vi bedömt som nödvändigt för att leverera en god service, och aldrig längre än lagen säger.
Du kan alltid begära att de uppgifter vi har om dig raderas när du så önskar så länge det går i linje med lag.

Ärenden inskickade till oss via e-post eller via formulär på vår hemsida sparas tills ärendet är avslutat.

Uppgifter som Tassavtryck Hundsport  inte spar men ändå tar del av är:
Kommentarer angående Tassavtryck Hundsport eller våra produkter som du själv valt att lämna på sociala medier eller annan plats på internet.

Dina personuppgifter är trygga hos oss. Våra IT-system är säkert uppsatta för att skydda sekretess, integritet och tillgång till personuppgifter.
Om du har ytterligare frågor kring hur vi hanterar integritet på Tassavtryck Hundsport eller om du anser att dina personuppgifter hanteras på ett felaktigt sätt är du alltid välkommen att kontakta oss på e-post info@tassavtryck.com så hjälper vi dig.

I enlighet med dataskyddsförordningen GDPR har du som individ ett stort antal rättigheter kring hur företag hanterar dina personuppgifter. Till exempel att du kan begära att få dina uppgifter rättade, raderade, blockerade eller flyttade.
Läs gärna mer om dina rättigheter på Datainspektionens hemsida. https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/dataskyddsforordningen/de-registrerades-rattigheter/

Vid behov kan dina uppgifter delas med s.k. Personuppgiftsbiträden, dvs företag som hanterar personuppgifter för Tassavtryck Hundsport Handelsbolags räkning
Tassavtryck Hundsport Handelsbolags personuppgiftsbiträden är Transportör för att kunna leverera de varor du köpt hem till dig eller till ditt utlämningsställe samt Betallösning för att kunna ta betalt för våra produkter.
Vi har aldrig, och kommer aldrig förmedla eller sälja information om dig till tredje part som inte är våra personuppgiftsbiträden.

Vi kommer alltid att dela de uppgifter som lagen kräver med till exempelvis myndigheter, skatteverk eller polis.